Teaxs Pro Cut 460TG Mosfjerner

2 stk bestilt til midt i marts 2023

4.999,00 kr. inkl. moms

Ikke på lager (3-5 dages levering)

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

Pro Cut 460TG er en benzindrevet plænelufter med den stærke TEXAS TG725 motor, der med 4,0 kW og 3600 omdr./min har masser af power til at arbejde i selv store plamager med mos i græsplænen.

Den kommer med en knivrulle med 48 flyvende knive – også kalder slagler, der effektivt kan vertikalskære, ilte og fjerne mos i ens plæne. Knivene er 3 mm i bredden og lavet i hærdet stål, hvilket giver dem en stor slidstyrke og en lang levetid.

Man kan indstille arbejdshøjden i 7 trin mellem 5 mm og -30 mm, hvilket gør, at man både kan give græsplænen en let omgang i overfladen eller en meget grundig omgang, hvis græsplænen er meget angrebet af mos, hvor man kommer 30 mm ned i jorden.

Med en effektiv arbejdsbredde på 46 cm kan Pro Cut 460TG dække et meget stort område hurtigt, så arbejdet på græsplænen går stærkt. Med 66 kilo er det en meget solid maskine, men hvor styret kan indstilles til ens præference, så man får en god arbejdsstilling.

Pro Cut 460TG kommer med bagudkast. Derved kører man græsset igennem først, hvorefter man let kan man samle alt mosset op, når man har kørt færdig.

En benzindrevet plænelufter som Pro Cut 460TG er særdeles velegnet til græsplæner på over 500 m2 eller professionel udlejning. Den kan også sagtens bruges til mindre græsplæner, hvor den hurtigt vil være en stor hjælp med arbejdet.

 

Leveres usamlet

Yderligere information

Materiale

Stål

Brand

Texas

Produktype

Plænelufter

Startanordning

Snortræk

Effekt kW

4,0 kW

Motor Fabrikat

Texas

Drivmiddel

Benzin 4 Takt