AS Motor - Ride-on

Pris
kr. -
Produktkategorier
Lagerstatus
Afgrænsningstype
Anbefalet Batteri
App
Arbejdsbredde
Batteri kapacitet
Batteri medfølger
Batteri serie
Batterilader medfølger
Brand
Cylinder antal
Cylindervolumen
Datablad
Diameter indv.
Drivled antal
Drivmiddel
Effekt kW
Filestørrelse
Fremdrift
Guidekabel
Hastighed maks. km/t
Højdejustering
Klipning
Klippebredde
Klippehøjde, maks
Knivtakt (skæring/min)
Kædedeling
Kædehastighed, maks. effekt m/s
Kædetype
Luftgennemstrømning (m³/min)
Lufthastighed maks. (m/s)
Lydniveau
Længde maks. total
Maks hældning i arbejdsområde
Maks hældning ned mod afgrænsningskabel
Materiale
Medfølgende skæreudstyr
Motor Fabrikat
Motoromdrejninger o/min
Områdekapacitet
Opsamler
Produktype
Sele medfølger
Skæreklasse
Skæreskive & Dybde
Sporbredde
Startanordning
Styretøj
Størrelse
Sværdlængde
Sværdlængde, Maks.
Tank kapacitet
Trimmerhoved medfølger
Typisk klippetid på en opladning
Udgangsaksel/flance
Vibration m/s²
Vibrations niveau højre/bagerst m/s²
Vibrations niveau venstre/forreste m/s²
Vibrationsdæmpning
Vægt (ekskl. evt. udstyr)

Viser alle 6 resultater

 • AS940_RC
  AS Motor - Ride-on

  AS900 Enduro

   

  Udholdende, stærk og ekstremt robust. AS 900 Enduro er velegnet til græshøjder op til 1,20 m og let krat. Hydrostaten har et stort kølesystem, der sikrer vedvarende, professionel brug. En meget solid ramme garanterer lang levetid.

  (0 reviews)
  89.900,00 kr. inkl. moms Tilføj til kurv
 • As800 Freerider
  AS Motor - Ride-on

  AS800 Freerider

   

  AS 800 FreeRider en professionel ride-on plæneklipper med en kraftigt 13hk B&S 4-takts Series 3 motor og et kryds-mulchekniv samt differentiallås til bagakslen. AS800 skærer græs med sin knivreduktion i højder op til 85 cm. Krydskniven skærer og mulcher græsset jævnt inde i det lukkede klippeskjold. Bagudkastet sender græsset ind mellem baghjulene. Klippehøjden kan justeres centralt i 4 trin og muliggør klippehøjder fra 35 – 85 mm. Fuld trinløs hydrostat med hastigheder fra 0,0 – 8,0 km/h fremad og 0,0 – 6,0 km/h bagud. Hastigheden på plæneklipperen styres kun gennem et letbetjent håndhåndtag. Hvis et hjul spinner, kan differentiallåsen aktiveres med en fodpedal. Derved låses baghjulene sammen, og trækkraften genoprettes. Dette gør det muligt at bruge AS 800 FreeRider på skråninger op til 17° hældning og i ujævnt terræn.

  (0 reviews)
  72.900,00 kr. inkl. moms Tilføj til kurv
 • AS1040 Yak 4WD
  AS Motor - Ride-on

  AS1040 Yak 4WD

   

  Robust slagleklipper  AS 1040 YAK 4WD er designet til hård anvendelse i ujævnt, barsk og stejlt terræn. Den klarer let og pålideligt omfattende vedligeholdelse af grønne områder, klipper op til 1,50 meter højt græs, knuser krat og unge skud. Derfor er denne slagleklipper velegnet til professionel brug hos serviceudbydere, kommuner samt have- og landskabsentreprenører. Et lavt tyngdepunkt og en perfekt vægtbalance på 50:50 på for- og bagaksel er afgørende for terrængængeligheden.

  (0 reviews)
  204.000,00 kr. inkl. moms Tilføj til kurv
 • AS940
  AS Motor - Ride-on

  AS940 BS 4WD

  AS 940 Sherpa 4WD er udstyret med en skråningsdygtig Briggs & Stratton-motor med olie- og benzinpumpe. Det permanente firehjulstræk sikrer ikke kun en fremragende trækraft, men også sikkerhed, især på skråninger: Op ad bakke giver det bedre trækkraft, ned ad bakke giver det en kraftigere og sikrere bremseeffekt. For endnu mere trækkraft kan differentialespærren til enhver tid låses ved hjælp af fodpedalen. Kørslen styres af en hydrostat, der udelukkende styres via kørehåndtaget. Justering af klippehøjden er central, fjederunderstøttet og kan indstilles i fem trin mellem 50 og 105 mm.

  (0 reviews)
  149.000,00 kr. inkl. moms Tilføj til kurv
 • AS940 RC
  AS Motor - Ride-on

  AS940 RC Sherpa Fjernstyret

  AS 940 Sherpa 4WD RC er verdens første ridende plæneklipper med fjernbetjening. Den kan betjenes enten i sadlen eller via fjernbetjening. Med en Briggs & Stratton Professional Series 8-motor og hydrostatisk transmission er AS 940 Sherpa 4WD RC velegnet til skråninger og let at betjene. Ved at arbejde i ridende tilstand anbefales det til store flader på fladt terræn. Fjernbetjeningen bruges til at øge sikkerheden for operatøren på skråninger og stigninger. Brugeren oplever også markant forbedret komfort: ingen udstødningsgasser, ingen støj, ingen vibrationer, ingen støv, ingen pollen, ingen insekter og ingen kratt. I RC-tilstand kan skråninger op til maksimalt 33° klippes ved hjælp af en professionel fjernbetjening med lang rækkevidde. Følgende funktioner på maskinen kan betjenes via fjernbetjening: start og stop, kørsel fremad, bakgear og stop, justering af klippehøjde, knivkobling, differentialespærre og justering og omvending af styring. I ridende tilstand fungerer fjernbetjeningen som en del af instrumentbrættet. Styrhåndtagene på fjernbetjeningen er progressive: jo mere håndtaget presses, desto højere er hastigheden eller styreudslaget. Når håndtagene slippes, aktiveres automatisk parkeringsbremsen eller styringen går til midterpositionen. Kun en kort indkørings- og træningsfase er nødvendig for at kunne styre maskinen sikkert og præcist.

  (0 reviews)
  229.000,00 kr. inkl. moms Tilføj til kurv
 • AS940 XL
  AS Motor - Ride-on

  AS940 Sherpa XL 4WD

  Komfortabel og sikkert græsslåning på skråninger med AS 940 Sherpa 4WD XL. B&S Serie 8 Motoren er fuldt egnet til skråninger med benzin-, oliepumpe og olietrykssensor. På skråninger imponerer rideren med sit permanente firehjulstræk, store XL-hjul, meget lavt tyngdepunkt og en samlet vægt på kun 298 kg. Rideren drives af en trinløs hydrostat. Dette muliggør trinløs hastighedsregulering fra 0-6,7 km/t fremad og 0-6,5 km/t baglæns. Hydrostaten styres udelukkende via kørehåndtaget, der indeholder fire funktioner: frem- og tilbagebevægelse, bremsen og parkeringsbremsen. Ved hjulslip eller spin på bagakslen kan differentialspærren på bagakslen til enhver tid aktiveres ved hjælp af en fodpedal.

  (0 reviews)
  152.000,00 kr. inkl. moms Tilføj til kurv