AS Motor – Langgræs klipper AS65 4T

Varenummer G06700008 Kategorier , ,

AS 65 4T B&S er udstyret med en Briggs & Stratton serie 3 INTEK-motor med olie- og brændstofpumpe og klarer hældninger på op til 35 grader uden risiko for motorskader. En separat motor- og klingeaksel beskytter motoren i tilfælde af usynlige forhindringer. Fremdriften sker via en 5-trins manuel gearkasse med bakgear (2,4 km/t), der dækker et hastighedsområde fra 1,6-5,1 km/t. Arbejdshastigheder på op til 3300 m² i timen er mulige takket være en kraftig Briggs & Stratton-motor med op til 13,0 hk, traktionsdrev og en klippebredde på 65 cm. AS 65 4T B&S klipper ubesværet græs op til 150 cm højt. Ikke mindst giver motor/knivforholdet på 1:2 en fremragende klippeydelse, mens AS-klip- og mulching-systemet giver et fint mulcheresultat. AS 65 4T B&S er derfor velegnet til stort set alle anvendelser, uanset om det er på skråninger eller i tæt, højt græs.

47.900,00 kr. inkl. moms

Ikke på lager (3-5 dages levering)

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

Komfortabel, sikker og nem at bruge.

AS 65 4T B&S arbejder med betjeningshåndtag, der aktiverer parkeringsbremsen, trækkraftenheden, spærredifferentialet og bladkoblingen. Absolut sikkerhed ved klipning på skråninger opnås med en automatisk parkeringsbremse og differentiallås, som forbliver permanent låst, mens maskinen er i drift.

Når kørehåndtaget slippes, aktiveres parkeringsbremsen automatisk, og AS 65 4T B&S standser, uanset om den befinder sig på en skråning eller på fladt terræn. For nem betjening er fræseren udstyret med et V-håndtag, der kan justeres i siden og i højden uden værktøj. Klippehøjden kan justeres fra 50-100 mm. Drivhjul med jordtænder sikrer optimal trækkraft på skråninger og fladt terræn.

Imponerende resultater i højt græs og undervegetation

Et lukket klippedæk med et krydsklingesystem og en overliggende vingeklinge holder græsset inde i dækket, så det bliver klippet mange gange. Dette giver ensartede klipperesultater og et fint klippet materiale samt en lavere risiko for udslyngning af fremmedlegemer. En olietryksensor advarer føreren om motorens smøringsniveau for at undgå motorskader.

Ydeevne på skråninger

Ekstra brændstof- og oliepumpe med olietryksafbryder optimerer ydeevnen på skråninger.

Perfekt klipning og mulching

AS-korsskærersystemet skærer og mulcher græsset samtidig.

Høj klippekapacitet (AS 65)

1:2 motoriseret knivreduktion for høj klippekapacitet i tæt vækst.

Automatisk parkeringsbremse

Når kørehåndtaget slippes, stopper maskinen automatisk, uanset om den befinder sig på en skråning eller på et fladt terræn.

Låsedifferentiale, der kan skiftes ind

Permanent låst spærredifferentiale åbnes ved at trykke på differentiallåsehåndtaget.

Motorbeskyttelse

Separat motor og bladaksel beskytter motoren.

Enkelt betjeningskoncept

Styring af parkeringsbremse, knivindgreb, låsedifferentiale, kørefunktion, hastighedstilpasning, alt sammen med kun tre håndtag.

Drivhjul

Oppustelige dæk med pigge giver fremragende trækkraft på skråninger.

Yderligere information

Klippebredde

65 cm

Brand

AS Motor

Produktype

Robotplæneklipper

Motor Fabrikat

Briggs & Stratton

Drivmiddel

Benzin 4 Takt

Klippehøjde, maks

100 mm

Materiale

Stål

Fremdrift

Baghjul, variabel hastighed

Effekt kW

7,6 kW

Klipning

Bagudkast