AS Motor – Langgræs klipper AS73 4T B&S

Varenummer G06700001 Kategorier , ,

Altmuligplæneklipper til professionel brug under krævende forhold. Udstyret med en Briggs & Stratton serie 3 INTEK-motor med olie- og brændstofpumpe klarer AS 73 4T B&S hældninger på op til 35 grader uden risiko for motorskader. En separat motor- og klingeaksel beskytter motoren i tilfælde af usynlige forhindringer, og fremdriften sker via en 5-trins manuel gearkasse med bakgear (2,4 km/t), der dækker et hastighedsområde på 1,6-5,1 km/t. Arbejdshastigheder på op til 3700 m² i timen er mulige takket være en kraftig motor med op til 13,0 hk, trækdrift og en klippebredde på 73 cm. AS 73 4T B&S klipper ubesværet græs op til 150 cm højt. Variabel knivhastighed giver to muligheder afhængigt af forholdene: Den hurtige knivhastighed giver et endnu finere mulcheresultat, mens den langsommere knivhastighed med det øgede drejningsmoment anbefales til tæt og høj vækst, f.eks. områder, der sjældent klippes. AS 73 4T B&S er således velegnet til stort set alle anvendelser.

58.500,00 kr. inkl. moms

Ikke på lager (3-5 dages levering)

Tilgængelig på restordre

Beskrivelse

Betjeningen er nem, komfortabel og sikker

AS 73 4T B&S arbejder med betjeningshåndtag, der aktiverer parkeringsbremsen, trækkraftenheden, spærredifferentialet og bladkoblingen. Absolut sikkerhed ved klipning på skråninger opnås med en automatisk parkeringsbremse og et låsedifferentiale, der forbliver permanent låst, mens maskinen er i drift. Når kørehåndtaget slippes, aktiveres parkeringsbremsen automatisk, og AS 73 4T B&S standser, uanset om den står på en skråning eller på fladt terræn. For at lette betjeningen er fræseren udstyret med et V-håndtag, der kan justeres i siden og i højden uden brug af værktøj. Klippehøjden kan justeres fra 50-100 mm, mens lavtryks spikdæk med spikes sikrer optimal trækkraft på skråninger og fladt terræn.

Imponerende klipperesultater takket være et krydsbladssystem

Det tværgående klippesystem består af en hovedklinge og en overliggende vingeklinge, som giver fire skærekanter til at håndtere græs og undervækst. Et lukket klippedæk betyder, at græsafklippet forbliver længere og klippes mange gange. Kombineret med en høj knivhastighed leverer AS 73 4T B&S fremragende klipperesultater i lavt til middelhøjt græs.

Ydeevne på skråninger

Ekstra brændstof- og oliepumpe med olietryksafbryder optimerer ydeevnen på skråninger.

Perfekt klipning og mulching

AS-korsskærersystemet skærer og mulcher græsset samtidig.

Variabel hastighed

AS 73 har to knivhastigheder for optimal ydelse i alle typer afgrøder.

Automatisk parkeringsbremse

Når kørehåndtaget slippes, stopper maskinen automatisk, uanset om den befinder sig på en skråning eller på et fladt terræn.

Låsedifferentiale, der kan skiftes ind

Permanent låst differentiallås åbnes ved at trykke på differentiallåsehåndtaget.

Motorbeskyttelse

Separat motor og bladaksel beskytter motoren.

Enkelt betjeningskoncept

Styring af parkeringsbremse, knivindgreb, låsedifferentiale, kørefunktion, hastighedstilpasning, alt sammen med kun tre håndtag.

Drivhjul

Oppustelige dæk med pigge giver fremragende trækkraft på skråninger.

Yderligere information

Klippebredde

73 cm

Klippehøjde, maks

100 mm

Brand

AS Motor

Produktype

Rotorklipper

Motor Fabrikat

Briggs & Stratton

Drivmiddel

Benzin 4 Takt

Materiale

Stål

Fremdrift

Baghjul, variabel hastighed

Startanordning

Snortræk

Effekt kW

7,6 kW

Klipning

Bagudkast